Om Boom

Vi är BOOM

BOOM Relations består av Magnus & Linnea plus ett gäng
experter som vi använder oss av inom olika områden. 

Vi är förbannat bra på att skapa och få igång varumärken och verksamheter.
Resten lämnar vi åt mer intresserade och bättre lämpade människor….. 

 

Magnus

Magnus är BOOM Relations grundare och Master mind. Med många års erfarenhet av både uppstart och fortsatt varumärkesbyggande för bland annat varumärken som Carl Oaks, Maria (casino/bingo) och Vera&John, är Magnus hjärnan bakom BOOM. Det är även han som designar och färdigställer våra olika lösningar. 

 

Linnea

Linnea är BOOM Relations copy & idéspruta. Med bakgrund som skådespelare och retoriker är hon den kreativa hjärnan som formulerar och kvalitetssäkrar texter och säljmaterial, så att du som kund inte bara får en funktionell, utan även strategisk och varumärkes-anpassad hemsida eller webbshop. 

Vi på BOOM ser till så att du slipper den krångliga startsträckan som ofta känns alldeles för lång, och hjälper dig att kick-starta din verksamhet. Vi erbjuder färdiga varumärken och web-shoppar som du snabbt och enkelt kan köpa och göra till ditt eget. Du bestämmer själv om du vill ha en skräddarsydd lösning som vi tar fram tillsammans med dig, eller om du vill köpa en färdig produkt som du får access till och kan aktivera samma eftermiddag.

Vi kan fixa allt åt dig eller bara hjälpa dig på traven. Kontakta oss bara så tar vi ett första snack om vad du behöver hjälp med.

Var inte blyg

Kontakta oss

Var inte blyg. Detta är ett sånt där tillfälle som kan ändra din framtid. Kontakta oss för att ta reda på mer om hur vi jobbar och vad det kan kosta att komma igång. Vi kan lova att det är billigare och enklare än du kan tro.

Adress: Hamra Skogs 120, 62332 Burgsvik, Svedala Öppet: Alltid